Valmentaja

Vahvempi, notkeampi ja kivuttomampi keho, joka palautuu sekä voi hyvin.
Energisempi arki ja kovempi suorituskyky liikuntaharrastuksissasi.

Koulutukset

APT Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)

Voimavalmentaja (Trainer4You)

Precision Nutrition Level 1 Certified

 

 

Stelios Katsaras, Pn1

Olen toiminut vuodesta 2012 lähtien täysipäiväisenä Personal Trainerina sekä yrittäjänä. Päävahvuuteni löytyvät suorituskykyä kehittävästä voimaharjoittelusta vapailla painoilla sekä kehonpainolla. Osaan korjata tekniikoita korkealla tasolla ja ratkaista ongelmia ohjelmoinnissa sekä kehityksen pysähtymisessä.

Olen myös erikoistunut liikkuvuuden parantamiseen sekä kehonhuoltoon. Käytän dynaamisen venyttelyn lisäksi tarvittaessa apuna kuminauhoja, foamrolleria sekä hierontapalloja. Ihmisillä on paljon liikkuvuuteen liittyviä rajoitteita ja siksi haluan oppia aina tehokkaampia tapoja niiden selvittämiseksi.

Valmennukseeni kuuluu myös aina ravintovalmennus sekä palautumiskyvyn parantaminen muuttamalla päivittäisiä elämäntapoja. Olen itse palautunut vuosia sitten ylikunnosta (voit lukea siitä lisää blogistani) ja sen takia palautumiskyky ja oman kehon kuunteleminen ovat minulle tärkeitä arvoja. Uskon vahvasti asiakaslähtöiseen valmennukseen, jossa otetaan huomioon jokaisen oma elämäntilanne, tavoitteet, mieltymykset ja lähtötaso.

En siis halua toimia jyrkkänä eksperttinä, joka lätkäisee jokaisen valmennettavan eteen täydelliset ohjeet ja ”jos ne eivät miellytä, ei voi sitten myöskään odottaa tuloksia”. Elämäntapojen muuttaminen on vaikeaa ja sen takia niitä opetellaan minun valmennuksessani pienin askelein, asiakkaan ehdoilla ja yhteisymmärryksessä.

Harrastan itse voimatreeniä, mutta tällä hetkellä myös jonkin verran boulderointia. Aiemmin olen harrastanut myös bolognalaista miekkailua, parkouria, Bujinkan budo taijutsua, kendoa, hiihtoa sekä paljasjalkajuoksua. Pidän myös piirtämisestä, lukemisesta ja videopeleistä.