Varaa aika ilmaiseen videopuheluun

Lisää voimaa,
parempi
jaksaminen

Haluatko treenata salilla voimaa, sekä voida hyvin ja jaksaa arjessa?

Vaivaavatko lihasjännitykset tai junnaako treeni paikallaan?

Haluaisitko:

 • Keinot treeniohjelman periodisointiin
 • Metodit riittävän monipuoliseen treeniin
 • Ohjeet liikkuvuusharjoittelun sekä lihasaktivaatioiden sisällyttämiseen treeniohjelmaasi
 • Keinot hyvinvointisi ja palautumisesi maksimointiin

Varaa itsellesi aika 20 min ilmaiseen videopuheluun, jossa annan sinulle keinot tavoitteisiisi pääsemiseksi.

Videopuhelu on ilmainen, eikä sitouta ostamaan mitään!

Puhelun jälkeen sinun on helpompi päättää, että haluatko personal trainerin. Voimme käydä puhelussa läpi sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Valmennukseni kulmakivet ovat...

 • Kehityksen takaavat periodisoidut treeniohjelmat
 • Sopivan monipuolinen treeni, joka kannustaa kehitykseen sekä vähentää rasitusvammoja
 • Liikkuvuusharjoittelu sekä lihasaktivaatiot, jotka pitävät kehon kivuttomana, notkeana ja toimintakykyisenä
 • Riittävä palautuminen, joka mahdollistaa kehityksen salilla sekä vireyden arjessa

Kenelle videopuhelu sopii?

 • Niille, jotka haluat ohjelmoida treeninsä siten, että kehitys on jatkuvaa
 • Niille, jotka haluavat voiman lisäksi kehittää liikkuvamman, notkeamman sekä kivuttomamman kehon
 • Niille, jotka haluavat lisää vireyttä ja energiaa, jotta palautuisi paremmin treenistä sekä arjesta

Miten varaat videopuhelun?

 1. Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla ja lisää mukaan yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti)
 2. Sovimme puhelimitse tai viestein ajan videopuhelulle

  ”Asiakkaaksi tullessani minulla oli pääasiallisena haasteena jatkuvasti jumiin menevä rintaranka. Samoin turhautti ”päämäärätön” treeni ja esimerkiksi aikanaan ihan asiallisen leuanvetotuloksen jämähtäminen. Tavoitteenani oli päästä eroon jumiin menevästä rintarangasta, parantaa voimatasojani ja erityisesti saada päämääräksi vahva, toimiva keho joka toimisi mahdollisimman monipuolisesti mahdollisimman pitkään!

  Läheiseni suositteli juuri Steliosta. Mainittu läheinen on taitava personal trainer itsekin ja kun keskustelin hänen kanssaan tahtotilastani hän arveli Stelioksen olevan minulle sopiva valmentaja.

  Koin Stelioksen olevan taitava, osaava personal trainer joka sai erittäin nopeasti kiinni siitä missä ollaan sekä mihin ja miten haluaisin edetä. Lyhyen kartoituksen jälkeen Stelios hahmotti myös ne epätasapainot ja kehitystarpeet jotka fysiikastani löytyi. Tältä pohjalta Stelios loi minulle kivan ja inspiroivan ohjelman jota on ollut helppo seurata ja jolla tuloksia on tullut todella kivasti! Stelios pitää myös mukavasti yhteyttä ja varmistaa että homma toimii.

  Tulokset ovat olleet todella hyviä! Tässä kolmen vuoden aikana painoni on noussut 83 kilosta 86 kiloon ja lihaserottuvuus on parantunut selvästi. Uskoisin siis, että paino on noussut lähinnä lihasten kasvun myötä!

  Leuanvetotulos oli ennen harjoittelun aloittamista noin 10 toistoa, nyt noin 20. Maastavetotulos oli noin 140 kg, nyt noin 200 kg (ilman vyötä) Penkkipunnerrustulos oli noin 100 kg, nyt noin 130 kg. Jalkakyykkytulos oli noin 110 kg, nyt noin 150 kg.

  Samaan aikaan liikkuvuuteni, erityisesti polvien/lonkkien liikkuvuus on parantunut. Rintarangan jumeista on päästy eroon ja uskon ison syyn tähän olevan juuri tasapainoinen harjoittelu.”

  -Erkka 43 v.

  ”Haasteena oli kyykkytekniikka ja mielekkään harjoitusohjelman laatiminen itse sekä motivaation löytäminen salilla käymiseen. Tavoitteenani oli myös voiman lisääminen ja kunnon kasvattaminen.

  Stelioksen ohjaus oli asiantuntevaa ja ohjaustyyli sopivan rauhallinen ja todella kannustava. Tuli luottavainen olo palvelun laadusta. Oli helppo ottaa yhteyttä.

  Tulokset paranivat, jaksan nostaa enemmän painoja. Myös kunto tuntui kohenevan. Kyykkytekniikka kehittyi. Lisäksi pitkään jatkuneet selkä- ja polvikivut lähtivät, vaikka niihin en pyytänyt apua. Treeni monipuolistui ja uutta motivaatiota ja sali-intoa löytyi. Valmennus ylitti odotukset.”

  -Saara 25 v.

  ”En ollut kovin kiinnostunut liikunnasta, enkä oikeastaan myöskään jaksanut paljoa mitään. En esimerkiksi saanut yhtään ’miesten’ punnerrusta tai leuanvetoa. Liikunta tuntui ylipäätänsä asialta, jossa en ole hyvä ja jota tehtiin vain itseään kiduttamalla laihduttamisen vuoksi.

  Eniten halusin kasvattaa voimia ja kyetä tekemään asioita, joihin en ollut ennen pystynyt. Valmennuksen avulla saavutin kaikki tavoitteeni. Esimerkiksi leukoja menee tällä hetkellä viisi, niitä punnerruksia viisitoista, vatsalihakset ovat vahvistuneet huomattavasti. Kokonaisuudessa kuntoni sekä jaksamiseni ovat aivan toista luokkaa kuin ennen. On ollut hauska huomata, miten nyt kolmenkympin alussa olenkin paremmassa kunnossa kuin kahdenkympin alussa.

  Ehkä tärkeintä minulle on ollut se, että löysin liikunnan ilon. Ajattelen nykyään, että liikunnalla on muutakin arvoa kuin ulkonäkö. Siitä on tullut olennainen hyvää mieltä tuottava osa arkeani.”

  -Magdalena 32 v.

  ”Palvelu on ensiluokkaista ja ammattitaitoista: tunnen, että kaikessa tavoitteena on asiakkaan etu… Olen päässyt eroon päänsäryistä, sekä niskahartiaseudun kivuista. Liikkuvuus on lisääntynyt ja lihasvoima ja tasapaino parantunut.”

  -Tarja 59 v.

  ”Stelioksen valmennus oli tosi ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Koin, että ohjelmat oli tehty juuri minun tavoitteisiini ja elämäntilanteeseeni sopivaksi aikaa ja vaivaa säästelemättä. Ohjaus salilla oli ammattitaitoista ja tapaamisissa oli super mukava ilmapiiri. Viikoittainen yhteydenpito Stelioksen kanssa motivoi valmennuksen aikana ja viesti siitä, että Stelios oli aidosti kiinnostunut valmennuksen sujumisesta ja ohjelman toimivuudesta. Kysymyksiini sain vastauksen aina nopeasti. Kokonaisuudessaan kaikesta välittyi Stelioksen rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus valmentajana sekä se, että Stelios tekee valmennuksia täydellä sydämellä.

  Saavutin kaikki tavoitteeni ja nopeammin kuin olisin uskonut. Konkreettisin saavutus oli leuanvedon onnistuminen reilun kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen ja liikkuvuuden selkeä parantuminen. Lisäksi opin paljon uutta treenaamisesta ja ravitsemuksesta sekä sain kaipaamaani monipuolisuutta ja tavoitteellisuutta treeniin.”

  -Sara 26 v.

  Valmennus on asiantuntevaa ja myös miellyttävää. Stelios on treeneissä 100 % läsnä ja antaa keskeisiä ohjeita sopivasti positiivisessa hengessä ja muistaa myös kannustaa.

  Motivaatiotani on myös suuresti lisännyt se, että Stelios kertoo miksi jotain liikettä tehdään, mihin sillä pyritään ja miten se oikeasti tulee pyrkiä tekemään, jotta vaikutus kohdistuu oikeisiin lihaksiin.

  Olen saanut mieleisiä tuloksia: paino on pudonnut 6 kg ja vyötärö kaventunut 6-8 cm. Revähdyksiä ei ole tullut kössissä, jota olen jaksanut pelata enemmän ja aiempaa paremmalla tasolla eri vastustajia vastaan mm. perjantain kerhoilloissa.

  -Jaakko

  ”Olen oppinut juuri oikean maastavetotekniikan, tiedän miten minun kannattaa syödä, mikä aiheuttaa väliaikasen turvotustilan ja millä sitä voin helpottaa… Ymmärrän kehoni toimintaa paremmin ja olen saanut sen vihdoin toimimaan normaalisti. Siis tiedän mikä on ’normaalisti’!! … Niin ja se leuanvetokin onnistuu jo!”

  -Lotta 31 v.