Primifit-etävalmennus

3 kk voimavalmennus etänä

Valmennus sopii sinulle jos…
Tämä valmennus ei sovi sinulle jos…

Valmennuspaketti sisältää:

Miten hyödyt valmennuksesta?

Etävalmennuksessa saat siis aivan yhtä hyvän ohjelman, kuin henkilökohtaisessakin valmennuksessa. Tiedät millä teholla treenata kullakin viikolla ja kussakin yksittäisessä treenissä. Liikkeiden tekniikoita voidaan hioa lähettämiesi videoiden avulla. Pidämme yhteyttä viikoittain ja saat ravintovalmennukseen, sekä treeniin liittyviä ohjeita. Mietimme yhdessä ratkaisuita haasteisiin ja tsemppaan sinua eteen päin.

Mitä valmennuspaketti maksaa?

3 kk Primifit-etävalmennus, nyt vain 140€/kk
(yht. 420€, sis. ALV%:in)
Voit maksaa paketin laskulla tai Smartum-saldolla!
Smartum pay
"En ollut kovin kiinnostunut liikunnasta, enkä oikeastaan myöskään jaksanut paljoa mitään. En esimerkiksi saanut yhtään ”miesten” punnerrusta tai leuanvetoa. Liikunta tuntui ylipäätänsä asialta, jossa en ole hyvä ja jota tehtiin vain itseään kiduttamalla laihduttamisen vuoksi. Valmennuksen avulla saavutin kaikki tavoitteeni. Esimerkiksi leukoja menee tällä hetkellä viisi, punnerruksia viisitoista, vatsalihakset ovat vahvistuneet huomattavasti. Kokonaisuudessa kuntoni sekä jaksamiseni ovat aivan toista luokkaa kuin ennen. On ollut hauska huomata, miten nyt kolmenkympin alussa olenkin paremmassa kunnossa kuin kahdenkympin alussa.” -Magdalena 32 v.
"Olen ollut valmennuksessa jo yli 5 kuukautta ja tuloksia on tullut huimasti. Paino on pudonnut lähes huomaamatta (-6,2 kg) ja ympärysmitat pienentyneet (-23 cm). Vyötärö on kaventunut alusta asti keskimäärin 1 cm viikkovauhdilla. Uudessa inbody-mittauksessa näkyi, että lihasmassa on lisääntynyt ja rasva vähentynyt. Fyysisen kunnon paraneminen on tietysti vaikuttanut positiivisesti myös kaikkeen muuhunkin jaksamiseen. Kiitos!!!" -Liisa 60 v.
"Saavutin kaikki tavoitteeni ja nopeammin kuin olisin uskonut. Konkreettisin saavutus oli leuanvedon onnistuminen reilun kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen ja liikkuvuuden selkeä parantuminen. Lisäksi opin paljon uutta treenaamisesta ja ravitsemuksesta sekä sain kaipaamaani monipuolisuutta ja tavoitteellisuutta treeniin. Koin, että ohjelmat oli tehty juuri minun tavoitteisiini ja elämäntilanteeseeni. Viikoittainen yhteydenpito Stelioksen kanssa motivoi valmennuksen aikana ja viesti siitä, että Stelios oli aidosti kiinnostunut valmennuksen sujumisesta ja ohjelman toimivuudesta. Kokonaisuudessaan kaikesta välittyi Stelioksen rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus valmentajana sekä se, että Stelios tekee valmennuksia täydellä sydämellä." -S.R.
Tarja ei pystynyt valmennuksen alussa tekemään polvipunnerruksia, mutta nykyään niitä menee 10!
Paino putosi 6 kg keskittymällä hyvinvointia tukevaan syömiseen ja elämäntapamuutoksiin.
"Olen päässyt eroon myös pää-ja hartiaseudun kivuista. Liikkuvuus on lisääntynyt ja lihasvoima ja tasapaino parantunut. Olen saanut tukea ja ohjeita omaan liikkumiseen ja voimaharjoitteluun sekä venyttelyyn." -Tarja 62 v.

Miksi onnistuisin tälläkään kerralla?

Jokainen, joka on yrittänyt tehdä jotain vaikeaa, on myös epäonnistunut monta kertaa. Nuo vastoinkäymiset ovat turhauttavia ja voivat antaa sellaisen tunteen, että onnistuminen on mahdotonta. Voi myös tuntua siltä, että olet jo yrittänyt kaikkea, eikä mikään ole toiminut. Ehkä vika on minussa itsessä ja muut ovat vain parempia?
Tämä on normaali ja luonnollinen osa prosessia.
Kuva: Victor Freitas from Pexels
Takana voi olla kuitenkin se, että ehkä asiaa on lähestytty tavalla, joka ei välttämättä olekaan ollut niin hyvä. Ehkä taustalla on ollut muita vaikuttavia tekijöitä, jotka ovat kaataneet korttitalon? Stressi, heikot unet ja riittämätön ruokavalio voivat estää kehittymästä treenissä. Vastaavasti, liian isot treenimäärät voivat jarruttaa kehitystä kovasti. Motivaatiokin voi lopahtaa liian ison kuormituksen (henkisen tai fyysisen) seurauksena. Näin käy monelle uudestaan ja uudestaan aloittavalle treenaajalle.
Jos olet treenannut jo vähän pidempään, olet ehkä kokenut tappioita kehityksessä? Jossain vaiheessa on mennyt ihan hyvin, mutta sitten kehitys on pysähtynyt. Jonkin ajan päästä on voitu mennä jopa taakse päin ja menetetty voimia. Sitten voi tulla flunssa, jonka jälkeen tuntuu, että kuukausien työ on mennyt hukkaan? Tässä tapauksessa kuulostaa siltä, että olet jo sen verran edistynyt treenaaja, että ohjelmiisi täytyy miettiä tarkemmin vaihtelua ärsykkeisiin ja kuormituksen kokonaismäärään.
Jos olet perheellinen, työssä käyvä aikuinen, et välttämättä pysty treenaamaan samalla tahdilla, kuin parikymppisenä opiskelijana, tai kun asuit vielä kotona. Työ ja kaikki mahdolliset muut velvollisuudet ja arjen haasteet vievät sinusta osansa ja kaikki se vaatii palautumista. Myös treeni vaatii palautumista, joten resursseja ei ole niin paljon käytettävissä, kuin yksinkertaisempina nuoruusvuosina. Palautumista voi ja kannattaa toki lisätä mahdollisuuksien ja prioriteettien mukaan, mutta treenin määrää joudutaan myös todennäköisesti järkevöittämään. Vähemmällä saa enemmän tuloksia, jos enemmän on liikaa. Tämä on hyvä juttu! Bonuksena jää enemmän vapaata aikaa perheelle, läheisille ja itselle.
Ollessasi valmennuksessani teen treeniohjelmasi tasosi sekä palautumiskykysi mukaan ja seuraamme kehitystä viikottain. Jos ilmenee ongelmia, teemme tarvittavia muutoksia. Kehitystä tulee silloin aivan varmasti! Elämäntapamuutokset tehdään sinun ehdoillasi, eli en painosta sinua tekemään mitään, mihin et ole valmis. Teemme vain merkittäviä tuloksia antavia muutoksia, jotka pystyt toteuttamaan helposti. Normaalisti asiakkaani saavat 80% tuloksista tekemällä 1-2 merkityksellistä muutosta ruokavalioonsa. Asiakkaat ovat usein yllättyneitä siitä, että miten helpolla tuloksia voi saada.
Jos tavoitteesi ovat realistiset ja olet valmis tekemään säännöllisesti ja järkevästi töitä niiden eteen, onnistut varmasti!

Miten valmennusjakso etenee?

Tämän valmennuspaketin aikana treenaat tuloksekkaasti 3 kk ajan. Saat alussa ohjeet alkutestien tekemiseksi. Videoit testiliikkeet ja lähetät ne minulle katsottavaksi. Testien jälkeen teen sinulle tavoitteittesi mukaisen ohjelman 12 viikoksi. Kun ohjelma luodaan pidemmäksi ajaksi kerrallaan, siinä säilyy punainen lanka ja saadaan aikaan kehitystä halutuissa ominaisuuksissa.
Kuva: Victor Freitas from Pexels

Pidämme yhteyttä viikottain sovittuna päivänä, jolloin saat minulta ohjeita ja kannustusta treeniin. Käymme läpi myös ravinto- ja hyvinvointivalmennukseen liittyviä asioita.Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse tai viestein. Neuvon sinua treeniin ja ohjelmaan liittyvissä asioissa, mutta pidän sinut myös tilivelvollisena. Olen tukenasi ja autan sinua myös silloin, kun on vaikeaa.

Ravintovalmennuksessa teemme pienen kartoituksen nykyisestä tilanteestasi ja päätämme sitten yhdessä, että mikä yksittäinen muutos saisi aikaan toivottavia tuloksia, mutta olisi myös riittävän helpon tuntuinen. Kun tuo uusi elämäntapa alkaa tuntua helpolta, otamme mukaan jotain uutta, jos sille on tarvetta. Näin tulokset tulevat mahdollisimman helpolla ja on todennäköisempää, että luodaan pysyviä elämäntapamuutoksia. Valmennuksen lopuksi teet lopputestit (videolle), jossa näemme minkälaisia tuloksia olet saanut. Annan sen jälkeen myös loppupalautteen.
Primifit-etävalmennus, 3 kk voimavalmennus etänä, nyt vain 140€/kk
(yht. 420€, sis. ALV%:in)

Voit myös maksaa paketin laskulla tai Smartum-saldolla!

Smartum pay

Usein kysyttyä

Käytämme pääasiassa sähköpostia ja/tai Whatsapp:ia.  Pääasia, että se on molemmille kätevä ja nopea tapa pitää yhteyttä. Vastaan viimeistään 24 h sisällä, mutta pyrimme pitämään tietystä päivästä kiinni, kun käymme läpi edellisen viikon kuulumisia ja ravintovalmennukseen liittyviä asioita.

Olisi hyvä, että sinulla olisi sen verran taustaa lihaskuntotreenistä, että osaat tehdä melko hyvällä tekniikalla ainakin joitain perusliikkeitä, joko vapailla painoilla tai kehonpainolla. Voin toki tehdä ohjelman, jossa käytetään pääasiassa laitteita, mutta niidenkin kohdalla on hyvä olla tekniikka ainakin jokseenkin hallussa.

Sinun ei tarvitse olla hyvässä kunnossa tai erityisen kokenut osallistuaksesi tähän valmennukseen. Toivon vain, että sinulla olisi ainakin pieni liikepankki, joka kattaa koko kehon lihasryhmät ja joilla osaat treenata turvallisesti. Pieniä virheitä on helpompi viilailla tekniikkavideoiden välityksellä, kuin opettaa kokonaan uusi liikemalli.

Kotona voi treenata tavoitteellisesti, etenkin jos sinulla on käytössäsi joitain välineitä ja edes jonkin verran tilaa.

Suosittelen yleensä hankkimaan ainakin leuanvetotangon sekä voimistelurenkaat. Voimistelurenkaat voi ripustaa leuanvetotankoon. Harjoitushihnat, kuten TRX tai vastaavat, voivat myös toimia hätätapauksessa. Noilla välineillä voi tehdä todella paljon. Vahva sekä kevyt vastuskuminauha ovat myös hyviä hankintoja, jotka mahdollistavat haastavien kehonpainoliikkeiden keventämisen.

Jos sinulla on lisäpainovyö, voimapyörä, kahvakuulia ja/tai käsipainoja, ne lisäävät monipuolisuutta treeniin, mutta eivät ole täysin välttämättömiä.

Jos treenaat ulkona, pärjäät hyvin pelkillä voimistelurenkailla ja mahdollisuuksien mukaan vastuskuminauhoilla. Kaupungeista löytyy kiitettävästi ulkoilmasaleja, joissa on leuanvetotankoja, joihin ripustaa renkaat.

Leuanvetotangon ja voimistelurenkaiden yhteishinnaksi saattaa tulla 40-50€. Vastuskuminauhat maksavat todennäköisesti yhteensä saman verran.