3 kk etävalmennus

Esittelyteksti 

3 haastetta

1. 3 kk treeniohjelma, jossa säilyy punainen lanka ja vie tuloksiin 

2. Ravintovalmennus, joka tukee treeniä, kehonkoostumusta ja palautumista 

3. Viikottaisen tuen ja tekniikoiden tarkistamisen etänä

 

3 tavoitetta 

1. Treeniohjelma perustuu tieteelliseen näyttöön ja on rakennettu asiakkaan kykyjen sekä tavoitteiden mukaan. Voi 

2. Ravintovalmennus, joka etenee elämäntapamuutoksia opettelemalla

3. Varmistetaan, että treeni sujuu turvallisesti myös etänä 

 
 

Valmennuspaketti sisältää:

Tämä valmennus sopii sinulle jos:

"En ollut kovin kiinnostunut liikunnasta, enkä oikeastaan myöskään jaksanut paljoa mitään. En esimerkiksi saanut yhtään ”miesten” punnerrusta tai leuanvetoa. Liikunta tuntui ylipäätänsä asialta, jossa en ole hyvä ja jota tehtiin vain itseään kiduttamalla laihduttamisen vuoksi. Valmennuksen avulla saavutin kaikki tavoitteeni. Esimerkiksi leukoja menee tällä hetkellä viisi, punnerruksia viisitoista, vatsalihakset ovat vahvistuneet huomattavasti. Kokonaisuudessa kuntoni sekä jaksamiseni ovat aivan toista luokkaa kuin ennen. On ollut hauska huomata, miten nyt kolmenkympin alussa olenkin paremmassa kunnossa kuin kahdenkympin alussa.” -Magdalena 32 v.
"Olen ollut valmennuksessa jo yli 5 kuukautta ja tuloksia on tullut huimasti. Paino on pudonnut lähes huomaamatta (-6,2 kg) ja ympärysmitat pienentyneet (-23 cm). Vyötärö on kaventunut alusta asti keskimäärin 1 cm viikkovauhdilla. Uudessa inbody-mittauksessa näkyi, että lihasmassa on lisääntynyt ja rasva vähentynyt. Fyysisen kunnon paraneminen on tietysti vaikuttanut positiivisesti myös kaikkeen muuhunkin jaksamiseen. Kiitos!!!" -Liisa 60 v.
Tarja ei pystynyt valmennuksen alussa tekemään polvipunnerruksia, mutta nykyään niitä menee 4!
Paino putosi 6 kg keskittymällä hyvinvointia tukevaan syömiseen ja elämäntapamuutoksiin.
"Olen päässyt eroon myös pää-ja hartiaseudun kivuista. Liikkuvuus on lisääntynyt ja lihasvoima ja tasapaino parantunut. Olen saanut tukea ja ohjeita omaan liikkumiseen ja voimaharjoitteluun sekä venyttelyyn." -Tarja 62 v.

3 kk etävalmennus, nyt vain 140€/kk (yht. 420€)