Kipinä: 2 kk valmennus

Miksi tehdä enemmän työtä, kun fiksummin saa samat tai paremmat tulokset? Ei yliampuvia ohjelmia, joissa ei oteta huomioon treenaajan aloitustasoa, vaan järkeviä voimaohjelmia, jotka kehittävät oikean maailman voimaa ja liikkuvuutta. Parannetaan palautumiskykyä ja hyvinvointia keskittymällä laadukkaaseen uneen ja vatsaa hellivään ruokavalioon. 

2 kuukauden Kipinä-valmennus

Opettelemme tehokkaimmat voimaliikkeet, jotka kehittävät kokonaisvaltaista, oikessa maailmassa toimivaa voimaa. Käytämme treenissä monipuolisesti kehonpainoa, käsipainoja ja levytankoja.

 

Ohjelmissa on mukana liikkuvuusliikkeitä, jotka kehittävät notkeuden lisäksi voimaa liikeratojen ääriasennoissa. Näin pidät nivelet kunnossa ja vahvoina loukkaantumisilta!

 

Hyvinvointivalmennuksessa teemme yksittäisiä elämäntapamuutoksia, joilla parannat palautumiskykyäsi mm. ruokavalion, ruoansulatuksen, stressinhallinnan ja unen kautta.

 

Parempi palautumiskyky = paremmat tulokset salilla!

 

TULOSTAKUU: jos et saa mitattavia tuloksia, saat rahat takaisin!

Jos haluat olla energisempi, parantaa kehosi toimintaa sekä treenata tuloksekkaasti, mutta terveys edellä, tämä valmennus on juuri sinua varten!

2 kk, 6 yhteistreenin valmennus nyt vain 295€/kk

Maksuvälineenä voi käyttää myös Smartum-liikuntaseteleitä.

Kipinä-valmennuspaketti sisältää:

Haluatko enemmän energisiä, laadukkaita tunteja päivääsi? Haluaisitko oppia syömään siten, että vatsa toimii, eikä ole jatkuvaa turvotusta?

Haluaisitko sellaisen treeniohjelman, johon on valittu ne harjoitukset, joista saat suurimman hyödyn käyttämällesi ajalle? Ohjelman, joka on tehty juuri sinun elimistöllesi sopivaksi, jotta palautuisit ja vahvistuisit mahdollisimman hyvin?

Käytän valmennettavieni kanssa Braverman-testiä, selvittääkseni minkälainen ohjelmointi sopii heille parhaiten. Paljon toistoja? Vähän toistoja isommilla painoilla? Paljon vaihtelua? Sain omankin treenini kulkemaan vasta kunnolla, kun tajusin että kroppani vaatii viikottaista vaihtelua toistomäärissä.

Sinun ei tarvitse olla himotreenaaja. Riittää, että haluat vahvemman, notkeamman, kivuttomamman ja tasapainoisemman kehon.

Jos haluat treenata ohjelmalla, jolla saat haluamasi tulokset, ilman että rääkkäät kehoasi hajalle, tämä valmennus on sinun juttusi.

Säännöllisellä harjoittelulla näet tuloksia jo muutamassa viikossa!

Olen ollut valmennuksessa jo 4 kuukautta ja tuloksia on tullut huimasti. Paino on pudonnut lähes huomaamatta ja ympärysmitat pienentyneet. Vyötärö on kaventunut alusta asti keskimäärin 1 cm viikkovauhdilla. En muista milloin vatsani olisi ollut näin hyvässä kunnossa!

 Uudessa inbody-mittauksessa näkyi, että lihasmassa on lisääntynyt ja rasva vähentynyt.

Fyysisen kunnon paraneminen on tietysti vaikuttanut positiivisesti myös kaikkeen muuhunkin jaksamiseen. Kiitos!!!”

-Liisa

Valmennuksen kulku

Ensimmäisellä kerralla testaamme lihaskuntoa, liikkuvuutta sekä katsomme läpi erilaisia liikemalleja, jotta nähdään mitkä harjoitukset sopisivat sinulle alussa parhaiten.

Seuraavaksi opettelemme treeniohjelman tekniikat ja miten ohjelmaa noudatetaan käytännössä. 

Kolmannella kerralla kertaamme tekniikat ja teemme tehokkaan yhteistreenin, jossa saat lisää vinkkejä harjoitteluusi.

Jatkossa pidämme yhteistreenejä ja muokkaamme ohjelmaa tarpeen mukaan, jotta tulokset jatkaisivat nousuaan.

Opettelemme samalla energisyyttä ja palautumiskykyä lisääviä elämäntapoja, jotka auttavat sinua saamaan parempia tuloksia salilla ja jaksamaan arjessa. Saat aina viikkotehtäväksi yhden elämäntapamuutoksen, jolla saat isoimman vaikutuksen hyvinvointiisi sekä palautumiskykyysi.

100% tyytyväisyystakuu!

Valmennus on asiantuntevaa ja myös miellyttävää. Stelios on treeneissä 100 % läsnä ja antaa keskeisiä ohjeita sopivasti positiivisessa hengessä ja muistaa myös kannustaa.

Motivaatiotani on myös suuresti lisännyt se, että Stelios kertoo miksi jotain liikettä tehdään, mihin sillä pyritään ja miten se oikeasti tulee pyrkiä tekemään, jotta vaikutus kohdistuu oikeisiin lihaksiin.

Olen saanut mieleisiä tuloksia: paino on pudonnut 6 kg ja vyötärö kaventunut 6-8 cm. Revähdyksiä ei ole tullut kössissä, jota olen jaksanut pelata enemmän ja aiempaa paremmalla tasolla eri vastustajia vastaan mm. perjantain kerhoilloissa.

-Jaakko

Kun teet kahden kuukauden aikana säännöllistä työtä, olet vahvempi, notkeampi ja energisempi.