Vahvaksi kotona

Personal trainingia verkossa

Haluaisitko treenata tavoitteellisesti, mutta et pääse tällä hetkellä salille? Tämä valmennus on niille, jotka haluavat kehittää lihaskuntoa ja pystyä tekemään haastavia kehonpainoharjoitteita, kuten leuanvetoja, punnerruksia (yhdellä tai kahdella kädellä) sekä pistoolikyykkyjä.

Valmennuspaketti sisältää:

Tämä valmennus sopii sinulle, jos:

”…halusin kasvattaa voimia ja kyetä tekemään asioita, joihin en ollut ennen pystynyt. Valmennuksen avulla saavutin kaikki tavoitteeni. Esimerkiksi leukoja menee tällä hetkellä viisi, punnerruksia viisitoista, vatsalihakset ovat vahvistuneet huomattavasti. Kokonaisuudessa kuntoni sekä jaksamiseni ovat aivan toista luokkaa kuin ennen. On ollut hauska huomata, miten nyt kolmenkympin alussa olenkin paremmassa kunnossa kuin kahdenkympin alussa.”

-Magdalena

”Liikkuvuus on lisääntynyt ja lihasvoima ja tasapaino parantunut. Saan jo polvipunnerruksia, mikä ei onnistunut ennen.”

-Tarja

Vahvaksi kotona-valmennus ei ole valmisohjelma, vaan henkilökohtaista valmennusta, jossa sinulle luodaan oma kehonpainotreeniin ja mahdollisiin muihin omistamiisi välineisiin perustuva treeniohjelma. Ohjelma tehdään voimavalmennuksen periaatteiden mukaan, joilla taataan kehitys sekä palautuminen.

Kehität voimaa esim. punnerruksissa, pystypunnerruksissa, leuanvedoissa, souduissa, pistoolikyykyissä sekä muissa kehonpainolla tehtävissä liikkeissä. Kaikkia näitä liikkeitä voidaan skaalata aloitustason mukaan!

Valmennus kestää 1 kk (30 päivää) ajan ja siihen kuuluu 2 tunnin mittaista live feed -valmennusta, joissa käymme liikkeet läpi.Kyselen kuulumisiasi viestillä kerran viikossa, jotta pysyt tilivelvollisena ja saamme seurattua kehitystäsi. Olen myös tavoitettavissasi viestein, jos tarvitset apua.

Valmennuksen hinta nyt vain 130€/kk

(Salilla, livenä tapahtuvan personal trainingin hinta olisi 210€)

TULOSTAKUU: jos et saa kuukauden aikana kehitystä, palautan rahasi

Vai tarvitsisitko apua myös ruokavalion muuttamisessa?

Vahvaksi Kotona Prime

Tähän erikoispaketti sopii sinulle, joka haluat sisällyttää valmennukseen myös voiman sekä lihaksen kasvatusta tai kehon kiinteytystä tukevan ravinto- ja hyvinvointivalmennuksen. Ravintovalmennus ei perustu valmiiseen ravinto-ohjelmaan, vaan elämäntapojen asteittaiseen muuttamiseen, jolla saadaan pysyvämpiä tuloksia. Mukaan kuuluu alkukartoitukset kyselyillä sekä viikottainen tuki ja seuranta viestein.

– 1kk (30 päivää)

– 2 live feed -tapaamista treeniä, joissa käydään läpi treeniohjelma

– 3 x 20 min videopuhelut ravintovalmennusta varten

Olen ollut valmennuksessa jo 4 kuukautta ja tuloksia on tullut huimasti. Paino on pudonnut lähes huomaamatta ja ympärysmitat pienentyneet. Vyötärö on kaventunut alusta asti keskimäärin 1 cm viikkovauhdilla, yhteensä 23cm. Uudessa inbody-mittauksessa näkyi, että lihasmassa on lisääntynyt ja rasva vähentynyt. Fyysisen kunnon paraneminen on tietysti vaikuttanut positiivisesti myös kaikkeen muuhunkin jaksamiseen. Kiitos!!!”

-Liisa

Hinta 170€/kk

(Hinta livenä tapahtuvalle valmennukselle olisi 295€)

TULOSTAKUU: jos et saa tuloksia valmennuksen aikana, saat rahat takaisin

Miten maksat?

Kun olemme varmistaneet valmennuksen alkamisen, saat sähköisen laskun sähköpostiisi ja maksu tapahtuu tilinsiirrolla.

Usein kysyttyä

Teen ohjelman jokaisen asiakkaan arkeen ja jaksamiseen sopivaksi. Suurelle osalle 3-4 harjoitusta viikossa on hyvä määrä treeniä, mutta jos arki on stressaavaa ja palautuminen haasteellista, 1-2 treeniä viikossa voi olla sopiva määrä. Sanotaan, että 1 kerralla viikossa lähinnä ylläpidetään tuloksia, mutta jos olet aloittelija, saat kyllä pitkään tuloksia yhdelläkin treenillä viikossa.

Kotona treenaaminen voi olla tosiaan haastavaa, koska se ei ole pääasiassa treenipaikka, kuten vaikkapa kuntosali. Treenivaatteiden päälle laittaminen, musiikkilistan valitseminen sekä ajan varaaminen kalenteriin voivat olla ihan hyviä paikkoja aloittaa. Jos et kuitenkaan saa treenattua kotona, ulkoa saattaa löytyä oikein hyviä treenipaikkoja. Kumipäällysteiset puutarhahanskat pitävät sormet elossa myös viileämmillä keleillä. Kuulokkeet korviin ja treenaamaan :).

Yläkehoa varten olisi hyvä olla jotain, mistä roikkua tai  jonka varassa nojata taakse. Leuanvetotanko sekä voimistelurenkaat ovat paras yhdistelmä, mutta pääset melko pitkälle myös harjoitushihnoilla, jotka voi kiinnittää vaikkapa suljettuun oveen. Jos treenaat ulkoliikuntasalilla, voit ottaa renkaat tai hihnat mukaan. Ilman jotain näistä on hyvin vaikeaa harjoittaa yläkehon vetäviä liikkeitä ja vahvistaa yläselkää sekä käsien koukistajia. Kotoa löytyy myös yleensä tuoleja, sohva, pöytä ja vastaavaa, joita voi käyttää korokkeina liikkeiden helpottamisessa sekä haastamisessa.

Käytämme Whatsappin videopuheluominaisuutta ja näytän omassa olohuoneessani, miten ohjelman liikkeet tehdään. Voit itse olla kotona tai ulkona, mutta suosittelen paikkaa, jossa ajattelit muutenkin treenata, jotta sinulla on käsillä tarvittavat välineet.

Molemmat live feed -tapaamiset saatetaan käyttää jo heti ensimmäisen viikon aikana jos ohjelmassa on paljon liikkeitä. Tämä pätee erityisesti niissä tilanteissa, joissa treenit jaetaan vaikkapa yläkehoon ja alakehoon. Monille aloittelijoille tai ainoastaan kerran viikossa treenaaville voi riittää, että käymme koko kehon treenin liikkeet läpi ensimmäisellä viikolla ja tarkistamme niiden suoritustekniikan 1-2 viikon päästä.

Jokainen ohjelma toimii vain niin kauan, kuin keholla kestää sopeutua siihen. Olisi hyvä, että ohjelmaa muutetaan ainakin 1-2 kuukauden välein. Kokeneemmilla harjoittelijoilla ohjelmaa tulisi muuttaa 3-5 viikon välein. Jos jatketaan liian kauan samalla ohjelmalla, kehitys hidastuu ja lopulta pysähtyy. Edistyneemmillä voi suorituskyky jopa lähteä laskuun, kun samaa ärsykettä jatketaan liian kauan, eikä keho saa riittävää lepoa siitä.

Voit myös lähettää kysymyksesi suoraan minulle.

Stelios Katsaras,

stelios@primifit.fi

044 543 8608

Stelios Katsaras on Helsingissä toimiva, APT auktorisoitu Personal Traineri, joka on valmentanut asiakkaita päätoimisesti vuodesta 2012 lähtien. Hän auttaa asiakkaitaan kehittämään voimaa, nopeutta, lihasmassaa ja liikkuvuutta, hyödyntäen vapaita painoja sekä kehonpainoharjoittelua. Valmennuksissa keskitytään myös ruokavalioon ja palautumiskyvyn lisäämiseen elämäntapamuutoksilla. Hän harrastaa tällä hetkellä parkouria, mutta taustaa löytyy myös boulderoinnista, bolognalaisesta miekkailusta, kendosta, bujinkan budo taijutsusta sekä hiihdosta.